E CLAR… la Brasov

e-CLAR-la-Brasov-Afisul-expozitiei

Photolife si Libraria Okian din Brasov, va invita din 04 februarie sa descoperiti imaginile membrilor fotoclubului Clar de Bucuresti. Expozitia va va purta atat printre portrete si nuduri, cat si prin lumea fotografiei de natura sau wildlife, calatorie sau peisaj urban si rural. Membrii fotoclubului care expun la Brasov sunt: Catalin Fudulu, Daniela Mirela Savulescu, Doina Russu, Elena Hîrtan, Eugen Negrea, Ioan Nicolae si Marcel Eremia.

Expozitia de fata face parte dintr-o serie începuta în 2013 la Libraria Okian, la care au participat pana acum atat autori consacrati cat si fotografi mai putin cunoscuti, însa nu mai putin talentati. Am început cu o expozitie minunata de portrete a Tatianei Volontir, au urmat peisajele spectaculoase din îndepartata lume a nordului, în viziunea lui Alexandru Bobeica, Vlad Popescu, Lucian Brandus si Dan Dinu, am hoinarit printre creste montane cu Dorin Bofan, Serban Sîmbotelecan si Laurentiu Pavel, am descoperit peisajul inedit al Irlandei de Nord, alaturi de Horia Bogdan, am pasit în lumea minunata a Maramuresului alaturi de Costas Dumitrescu si ne-am bucurat la sfarsit de an de o expozitie de grup a celor ce au participat la cursurile si workshop-urile Photolife. Odata cu aceasta expozitie începem anul 2014, pe parcursul caruia o sa ne mai putem bucura împreuna si de alte evenimente interesante, în care sa cunoasteti fotografi talentati.

Alaturi de membrii fotoclubului Clar de Bucuresti care vor expune, gazda la acest eveniment va fi si fotograful Dan Dinu, cel care a facut selectia expozitiilor din acest proiect, demarat în 2013 de Photolife si Libraria Okian.

Expozitie: 04-28 februarie 2014
Vernisaj: Marti 04 februarie ora 17.00

Libraria Okian se afla în Brasov, Piata Sfatului nr. 1, iar programul de vizitare este luni – vineri 10.00 – 18.00, sambata 10.00 – 13.00.

Leave a Reply