Travel…with me

sigla HORMIA finala JPEG small

Va astept la primul workshop dintr-o serie de proiecte gandite de draga mea Simona si cei de la Hormia Travel. Sunt foarte incantata ca fac parte din programul de calatorii menit sa ne scoata din Bucuresti pentru una, doua sau trei zile. Excursiile sunt gandite in asa fel incat sa putem vizita cat mai multe locuri, sa fotografiem si, cel mai important sa ne distram si sa ne relaxam.

Debutam cu Transfagarasanul, pe 6 septembrie, o excursie de o zi care se anunta super fun. Suntem inca in vara insa zilele trec repede si la munte, pe drumul catre nori, natura este in plina schimbare. Pana incep insa ploile si vremea se strica profitam la maxim si mergem pe Transfagarasan. Pe traseu vizitam Manastirea Curtea de Arges, Biserica Domneasca si Cetatea Poienari – vizita aici este optionala caci¬†se urca 1.480 trepte insa fotografiile realizate sunt incredibile! ūüôā Pe traseu mai vedem Cetatea Fagarasului, iar sus, la Balea Lac, ne oprim pentru un bulz traditional si o sesiune de fotografie in acest peisaj uimitor.

Incluse √ģn program: transport dus-intors, ghid insotitor, sesiune de fotografie condusa de fotograf autorizat, masa de pranz la Balea Lac, taxa de intrare la Manastirea Curtea de Arges si la Cetatea Poenari.

Tot ce ai de facut este sa te prezinti dimineata la ora 8.00 la Izvor si sa fii pregatit pentru o zi de aventura si distractie.

¬†Abia astept sa cunosc oameni noi, fotografi, incepatori, pasionati, profesionisti‚Ķ.nu conteaza, important e sa fie entuziasti. Sa cautam impreuna cadre, moment, sa invatam unii de la altii diferite abordari ale unui subiect, sa fim creativi, sa ne distram, sa ne relaxam. Nu e nici o competitie, nu aducem cu noi orgolii sau probleme, ci doar un aparat foto, (chiar si ‚Äúsapuniera‚ÄĚ) si incercam sa facem din aceasta excursie una memorabilia. Abia astept sa ne cunoastem!”¬†

Leave a Reply