Despre mine

392912_493035537379763_1878912739_n

Bun venit pe pagina mea!

 

Ma numesc Elena Hirtan si lucrez ca fotograf din anul 2010 dupa ce am absolvit cursurile Universitatii Populare“IoanI Dalles” din cadrul programului de perfectionare pentru ocupatia de fotograf, recunoscut de Ministerul Muncii, Familiei si Egalitatii de Sanse si de catre Ministerul Educatiei, Cercetarii si Tineretului, la clasa domnului professor Dinu Lazar.

In ultimii ani, mai ales din anul 2012 imi concentrez mare parte din energie, inspiratie, rabdare si mai ales dragoste, catre fotografia de copii, sub toate aspectele- maternitate, nou nascuti, botez, primul an, taiere de mot si orice are legatura cu viata minunata a piticilor. Asa a luat nastere proiectul Elena Hirtan- Child Photography, proiect la care inca lucrez, cu dorinta de a putea deschide cat mai curand usile unui spatiu magic pentru copii, cu costume, decoruri si accesorii care sa transforme fiecare sedinta foto intr-o poveste. Pana atunci, aducem povestile acasa la copii, in natura sau in orice spatiu care ne suporta cu haosul si farmecul fiecarei varste.

Experienta profesionala ca fotograf:

2016– Fotograf oficial al “Conil Fest- Festivalul Integrarii” editia a XIII-a, organizat de Asociatia Conil

2012- prezent– fotograf freelancer dedicat fotografiei de copii si fotografiei de familie- portret de mamica, fotografie de nou nascuti, portret de familie, botez, fotografie aniversara, portret de absolvent in gradinite si scoli.  In aceasta perioada am colaborat si cu publicatii de presa, companii din domeniul bancar, medical, al serviciilor de spa& beauty, retail si industrie alimentara pentru fotografie de eveniment, fotografie de produs. business profile. Fotografiile mele au fost publicate in revistele: “Ghidul Miresei”, catalogul anual “Ghidul Miresei”, “Business Woman”, “Mama si copilul”, “Styler” (revista Baneasa Shopping City) sau au fost preluate in comunicatele de presa ale companiilor cu care am colaborat. De asemenea, fotografiile au fost folosite pentru machete publicitare si brosuri de prezentare.

2013- 2014– fotograf  al trustului de presa “Automedia” pentru revistele:  “Auto Pro’, “Ceasar Luxury Magazine”, “Temporis” si evenimentele “Caesar Luxury Summit”, “Temporis Awards Gala”, “Masina Anului”, “Cel mai 4×4”.

Iunie 2013– a doua expozitie foto personala  cu fotografii de copii-Pixies

2013– expozitie foto personala cu fotografii de copii “Spiridusii“-  organizata de Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Bucuresti la “Curcubeul Magic”- Centrul de Ingrijire si Educatie Timpurie pentru copiii cu varsta de pana la 3 ani

-fotograful oficial al competitiei sportive (Cupa GTC Motorsport )

Decembrie 2012– prima expozitie foto personala, cu fotografii de copii, “Child of me

2011-prezent– Membru Fondator al Fotoclubului “Clar de Bucuresti” care are ca scop organizarea si promovarea de evenimente fotografice la nivel national. Fotoclubul este afiliat la Asociatiai Artistilor Fotografi din Romania (AAFR)

2011- 2014– Am participat la peste 10 expozitii foto de grup in Bucuresti si in tara, organizate sub patronajul AAFR

 

PORTOFOLIU 2

 

Va multumesc pentru vizita! Va stau la dispozitie cu pachete personalizate pentru evenimentele importante din viata dvs.

Ma gasiti la nr de tel: 0721 527 868 si pe email la programari@ellenna.ro

Abia astept sa ne cunoastem!

 

 

 

Leave a Reply