Back… Si ma expun

Si-uite asa trecu anul si se asternu praful pe ellenna.ro šŸ™ … E vemea sa ma mai ocup si de site=-ul meu ca prea m-am ocupat de al altora… Si ce motiv mai bun decat sa va anunt ca pe 19.12 la ora 19:12 am prima mea expozitie, pe care am ales sa o dedic fotografiei de copii. Iubesc copii si iubesc fotografia, asa ca Ā este cum nu se poate mai bun sa le imbin pe cele doua.

Am si un comunicat de presa care suna asa foarte oficios. Cica “Elena Hirtan, jurnalist si membru fondator al fotoclubului Clar de Bucuresti va invita la prima expozitie personala dedicata fotografiei de copii.Ā Dupa o serie de expozitii de grup la care a participat in ultimii doi ani, Elena Hirtan este invitata sa expuna la F64 Studio – cel mai mare magazin foto-video din tara.

Organizata in perioada Sarbatorilor de Iarna, expozitia ā€œChild of meā€reprezinta un tribut adus copilului din noi, care iese la iveala mai ales in momentele magice de Sarbatori.Ā Lucrarile care vor fi expuse la Salonul F64 au fost realizate pe parcursul unui an, mai multor copii, cu vĆ¢rsta de pĆ¢na la 10 ani.

ā€œFiecare copil are o poveste si in spatele fiecarei imagini este o poveste. Sunt privgilegiata pentru ca i-am cunoscut pe acesti Ā«spiridusiĀ» si pentru ca m-au primit in lumea lor magica. Fiind prima expozitie foto personala am ales sa o dedic celei mai frumoase perioade din viata noastra – copilaria, prin intermediul celor mai dragi modelini ai mei Alexia, Yasmin, Rares, Misha, Larisa, Ane, Ioana, Lale si Matei. Fiecare dintre ei are un loc aparte in inima mea si ii iubesc pentru ca mi-au dat ocazia sa impartasesc publicului o parte din povestea lorā€, sustine autoarea”

Eee??? Suna bine sau ce? Stati sa-mi scutur o scama.

In alta ordine de idei, tin tare mult la proiectul acesta si daca puteti, va astept laz 19 laĀ la Sala expozitionala F64, din bld Unirii nr 45, etaj 1. Parteneri in acest proiect imi sunt F64, desigur, Ā Gelafresh (care ne aduce niste prajituri bune, facute dupa retete de-ale bunicii, mmmniammmm; ii gasiti in Afi Cotroceni in zona Food), Boki Studio (va povestesc eu, e un proiect pentru copii) si inchiriereobiectivecanon.ro (merciii Florin). Si ca sa fie si mai dragut, am si doi parteberi media, clopotel.ro sai Radio3Net Florian Pitis, carora le multumesc pentru sustinere si mediatizare.

PS: Pentru cei care nu pot ajunge pe 19, expozitia poate fi vizitata pana in prima parte a lunii ianuarie. Astept un feedback šŸ˜›

 

Leave a Reply