Expozitie Pixies

Afis Expo Pixies

Cica Elena Hirtan, adica je,  jurnalist si membru fondator al fotoclubului Clar de Bucuresti va invita sa pasiti in lumea magica a copilariei prin intermediul expozitiei de fotografie „Pixies”. Programata la Sala expozitionalt F64 pe data de 1 iunie incepand cu orele 12:00, aceasta este cea de-a doua expozitie personala a autoarei, dedicata fotografiei de copii. Cele peste 25 de lucrari care vor fi expuse au fost realizate in ultimele sase luni, mai exact dupa primul vernisaj, care a avut loc in luna decembrie, tot la F64. Imaginile au fost realizate atat in studio cat si in viata de zi cu zi a celor mici, Elena Hirtan fiind atrasa de fotografiile realizate in mediul familiar copiilor, atunci cand pot fi surprinsi in cele mai interesante si naturale cadre.

Zice frumos comunicatul, nu?

Ia, ca mai e 😉

Expozitia va fi deschisa pana pe data de 15 iunie, fiind un eveniment dedicat  Zilei Copilului. Vernisajul este realizat cu sprijinul F64 si Album Express – un brand Digital Art Studio, este  sustinut de inchiriereobiectivecanon.ro, iar partener media este revista Foto4all.

Nu pot decat sa multumesc tuturor celor care m-au ajutat la realizarea acestei expozitii, de la copiii minunati si parintii lor grozavi, pana la gazdele F64, dar si partenerii care au contribuit la print si promovare.

Ne vedem cu “spiridusii” la F64!

Leave a Reply