6 piese vestimentare care te vor pune în valoare

Complexele tale ar trebui să dispară! Cele mai trendy piese vestimentare ale sezonului primăvară-vară 2021 sunt cele care te vor pune cel mai bine în valoare. Care sunt cele mai avantajoase pese vestimentare și stilate care ar trebui să se regăsească la tine în dressing?

Cămașa albă. Ar trebui să o porți fără a mai sta prea mult pe gânduri. Cu mânecă lungă primăvara sau cu mânecă scurtă vara, arată cel mai bine alături de blugi și de cei mai stilați bascheți. Gulerele claudine, tip lavalieră, mânecile plisate, fermoarele, fundițele sau volănașele sunt cele mai frumoase detalii pe care trebuie să mizezi.

Sandalele cu toc. Pentru cea mai zveltă siluetă, cea mai bună idee. Le poți purta cu o pereche de pantaloni 7/8, cu o pereche de blugi kick flare, cu o fustă plisată sau o salopetă.

Trenciul fără mâneci. Accesorizat cu o curea, este cel care îţi pune talia in evidenta si te face sa araţi so british. Cu sigurană că nu ai cum să te plictisești de el, fie în culorile sale clasice, fie în culori mai vii și mai îndrăznețe precum galbenul sau roșul.

O curea fină. Este unul din cele mai trendy si mai frumoase accesorii pentru anul 2021. Va pune în valoare cel mai bine ținutele mai ample. Rochie, vestă, kimono, sacou oversize… se poate adapta tuturor pieselor vestimentare și îți pune talia în evidență cu brio.

Rochia de patinatoare. Una din cele mai frumoase modele de rochii ale verii. Îţi pune bustul în valoare cu eleganță și este perfectă pentru a camufla zonele corpului care te complexează. Alături de mocasini sau pantofi tip derby vei fi cea mai trendy.

Pantalonii cu o lungime 7/8. Alături de slippers, mocasini sau bascheți, de un top mai elegant sau mai casual, îți vor pune cel mai bine în valoare picioarele.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?