Achiziționarea articolelor de îmbrăcăminte și încălțăminte pe platformele e-commerce

Pana nu demult, hainele si articolele de incaltaminte se achizitionau numai in magazinele specializate, dupa ce clientul incerca mai multe modele sau acelasi model insa de diferite marimi.

Acum insa, doamnele si domnisoarele nu mai au nicio scuza sa stea ore in sir la shopping, pentru ca exista posibilitatea de a-si face cumparaturi pe internet in acest sens. De la banalii blugi, tricouri si tenesi, pana la pantofii cu toc, rochiile pentru evenimente si chiar costumele de ginerica, toate pot fi cumparate online.

Care sunt avantajele si dezavantajele platformelor e-commerce in domeniul fashion?

In cadrul avantajelor achizitionarii de haine si articole de incaltaminte din mediul online, ar putea fi incadrate usurinta in a le comanda, posibilitatea de a vedea fotografii detaliate cu acele produse dar si prezentarea unui tabel cu marimi exacte.

Mai mult decat atat, in unele magazine online produsele sunt foarte diferite, modelele mai noi, iar clientii si clientele se vor bucura sa comande si sa poarte ceva care nu poate fi incadrat in categoria unicat, insa cu siguranta intoarce toate privirile.

Dezavantajele sunt clare. Clientul nu poate sa probeze haina sau perechea de pantofi respectiva, iar in cazul in care nu i se vor potrivi, va trebui sa le returneze. Mai mult decat atat, in unele cazuri fotografiile nu corespund cu realitatea, asadar oamenii pot comanda un produs de care nu vor fi multumiti.

Marimile hainelor si pantofilor sunt prezentate intr-un tabel si in general oamenii nu pot da gres daca iau masurile exacte, insa cu siguranta unele particularitati pot induce in eroare iar rezultatele nu vor fi tocmai cele asteptate. In plus, timpul de livrare poate fi destul de mare, comparativ cu achizitionarea piesei vestimentare sau de incaltaminte din magazin, cand procesul nu dureaza mai mult de cateva minute.

In concluzie, oamenii sunt liberi sa aleaga modalitatea de achizitionare a hainelor, in functie de timpul liber de care dispun si de increderea pe care o au in noua metoda, aceea de a comanda online.

Lasă un răspuns