Care sunt cele mai bune telefoane cu ecran mare?

Samsung Galaxy Plus sau Ultra, Huawei Pro, Google Pixel XL, iPhone Max: fiecare marca de renume de pe piata smartphone-urilor poseda unul (sau mai multe) declinari in format mai mare a flagship-urilor lor. Care sunt cele mai bune telefoane cu ecran mare ale momentului? Iti spunem noi chiar acum.

Samsung Galaxy S20 Ultra: ultra mare, de 6,9 inchi. Samsung a lansat seria S20 in luna februarie a acestui an cu trei terminale din care cel mai premium este Galaxy S20 Ultra. Pe langa faptul ca este cel mai luxos terminal din seria S20, este si cel mai mare, cu un ecran AMOLED de 6,9 inchi care dispune de o rata de refresh de 120 Hz. Pe scurt, ai inteles, Galaxy S20 Ultra este actualmente cea mai buna optiune de pe piata. Are un procesor ultra performant, un design gandit, rezistenta la apa, un senzor principal de 108mpx si un zomm hybrid 100x.

Samsung Galaxy Note 10 Plus: ecran mare, un stylus perfect, 6,8 inchi. Chiar daca Samsung Galaxy S20 Ultra dispune de o diagonala mai mare, Note 10 Plus ramane o solutie excelenta care are meritul de a propune un stylus, smartphone-ul lansat in 2019, este si in ziua de azi unul din cele mai populare telefoane de pe piata. Beneficiaza de un ecran Dynamic AMOLED de 6,8 inchi. Pe langa calitatea de necontestat, acest ecran ofera un confort incomparabil pentru a profita de intreg continutul. Procesorul este Exynos 9825 alaturi de 12 GB RAM, pefect pentru un ecran de dimensiuni mari. Bateria este de 4300 mAh care, conform testelor, ofera o autonomie de 2 zile.

iPhone 11 Pro Max: iOS si un ecran de 6,4 inchi. Daca esti in cautarea unui telefon cu un ecran mare insa vrei unul Apple neaparat, atunci iPhone 11 Pro Max este alegerea ideala, cu ai sai 6,46 inchi. Beneficiaza de un ecran OLED extrem de luminos. Cu iPhone 11 Pro Max, Apple a adaugat un al treilea senzor foto,ultra unghi larg care ofera rezultate excelente. Ca de obicei, Apple propune cel mai bun procesor de pe piata. Autonomia acestei generatii a fost usor imbunatatita spre deosebire de precedenta cu 5 ore de autonomie in plus.

OnePlus8 Pro: alternativa puternica de 6,78 inchi. O versiune imbunatatita a modelului clasic, sub toate aspectele. Designul este identic insa formatul este mai mare cu un ecran tot borderless si AMOLED de 6,78 inchi.. Rata de refresh este de 120 Hz si ofera o fluditate similara modelului S20. Are un aparat foto cvadruplu, alaturi de un Snapdragon 865 alaturi de 8 sau 12 GB memorie vie, in functie de modelul ales. OnePLus 8 Pro este primul smartphone al marcii care propune o compatibilitate cu incarcarea fara fir. Atutonomia este confortabila, datorita bateriei de 4150 mAh.

Samsung Galaxy S10 Plus: fostul flagship devenit mai ieftin cu ecran de 6,4 inchi. Daca iti doresti un ecran mare insa nu ai mijloacele financiare necesare de a investi intr-un Note 10+ 5G sau S20 Ultra, iti poti indrepta atentia spre S10 Plus, cel mai mare model din familia S10 de anul trecut si al carui pret a scazut considerabil. Beneficiaza de un ecran Dynamic AMOLED de 6,4 inchi de o calitate impresionanta. Telefonul ofera o experienta premium completa cu cititorul sau de amprente digitale cu ultrasunete sub ecran, un Exynos 9820 si 8GB memorie vie. Are un aparat foto triplu si o baterie de 4100 mAh.

Lasă un răspuns