Cele mai așteptate și cele mai bune seriale inedite ale toamnei 2020

« Away », « The Undoing » sau « Lovecraft Country » fac parte din categoria celor mai asteptate seriale din toamna anului 2020. Dar nu numai.

Exista deci un motiv sa te bucuri ca vara este pe sfarsite si ca toamna isi face si ea aparitia- cele mai bune seriale isi fac reaparitia. Ultime sezoane, reluari sau seriale inedite… toamna se anunta foarte bogata pentru iubitorii de seriale.

The Undoing. Cu Hugh Grant si Nicole Kidman in rolurile principale, este cel mai asteptat serial al toamnei. Acestia interpreteaza un cuplu de new-yorkezi foarte mediatizat, a caror viata perfecta este pe duca atunci cand barbatul este acuzat de crima si dispare fara urma.

Away. Este vorba despre marea reintoarecere a lui Hilary Swank. De data aceasta pe micul ecran. Actrita Americana are aici rolul unei astronaute cu o misiune pe Marte care trebuie sa lase in urma sa sotul si copilul. Away este cu siguranta un serial eveniment al toamnei.

Lovecraft Country. Este un serial care a debutat in 14 august si care continua si in toamna. Este in acelasi timp, un serial care propune metafore pentru monstrii Americii, incepand cu rasismul, imbinand de minune fantasticul, stilul horror si tema sociala.

We Are Who We Are. Este un alt serial, foarte asteptat al toamnei. Mai ales datorita realizatorului sau Luca Guadagnino. Aici vom urmari viata complicata a lui Caitlin si Fraser, doi adolescenti de 14 ani care traiesc intr-o baza militara din Italia. Temele sale principale sunt adolescenta, primile iubiri si problemele legate de identitatea sexuala.

Family Business, sezonul 2. Sezonul 2 al serialului a fost anuntat cu un trailer genial de catre Netflix. Peripetiile prin care trece Joseph si ale familiei Hazan revin in forta deci.

The Third Day. Dupa The New Pope, se pare ca Jude Law nu este gata sa paraseasca micul ecran. Apare intr-o noua mini serie misterioasa cu privire la sosirea unei femei si a unui barbat pe o insula.

Ratched. In « Zbor deasupra unui cuib de cuci », infirmiera Mildred Ratched este terifianta. Iar acest personaj se pare ca l-a inspirat pe Ryan Murphy, care revine cu un nou serial pentru Netflix. Un serial foarte colorat, cat si extrem de angoasant.

The Boys, sezonul 2. Vom regasi banda originala de supeeroi, cu umorul lor negru. Castingul va avea o noua supereroina, Stormfront, un personaj prezent si in benzile desenate ale lui Garth Ennis si Darick Robertson.

No Man’s Land, sezonul 1. O colaborare intre talente israliene si franceze, este unul din cele mai asteptate seriale franceze ale toamnei. Vom intra astfel in aventura lui Antoine, in cautarea surorii sale, crezuta moarta si pe care o recunoaste intr-un video din Siria.

American Crime Story, sezonul 3. In fiecare sezon, s-a povestit si redat cu cea mai mare fidelitate posibila intamplari americane care au socat opinia publica. Daca primele doua au relatat procesul lui OJ Simpson si moartea lui Gianni Versace, acesta va vorbi despre scandalul provocat de Monica Lewinsky.

Lasă un răspuns