Cele mai bune aplicații pentru sport

Este mai usor sa faci sport acasa sau in exterior datorita acestor aplicatii sport disponibile pe Android si iOS.

Fie ca te pregatesti sa intampini cat mai bine vara, fie ca vrei sa fii mereu in forma, aplicatiile sport sunt cei mai buni aliati ai tai. Gratuite sau de platit exista de toate pentru toate gusturile, bugetele si nevoile. Descopera mai jos o selectie a celor mai bune aplicatii pentru sport compatibile Android si iOs.

Nike Run Club. Gigantul sportului, Nike, a dexvoltat aplicatii pentru pasionatii de sport (amatori de fitness sau de jogging). Nike Run Club, aplicatie disponibila pe Android si iOS ii pune la incercare atat pe cei experimentati cat si pe cei incepatori. Daca ai un iOS in momentul inscrierii sincronizeaza aceasta aplicatie cu Apple Health pentru a putea profita la maxim de avantajele acesteia (semne vitale, EKG). Odata profilul creat, vei gasi o interfata de calitate si foarte bine gandita. Vei gasi o multime de optiuni printre care functionalitatea Club care scoate in evidenta evenimente sportive nationale sau din lumea intreaga si clasamentele. Pentru a-ti atinge obiectivele vei avea acces la sfaturile unor experti si vei fi sustinut de milioane de alergatori. Pentru a te motiva si mai tare si pentru a castiga recompense o serie de provocari iti vor fi lansate in fiecare luna.

Runtastic este o aplicatie clasica, o aplicatie usor de folosit, cu o multime de optiuni. Fixeaza-ti obiective, analizeaza in detaliu sedinta de sport si progresele, clasamentul ocupat prin intermediul unor statistici. Administreaza-ti cursele de alergat si controleaza distantele parcurse cu usurinta. Interfata este foarte bine conceputa, primele etape ale inscrierii consta in trecerea unor informatii precum inaltime, greutate dupa care va trebui sa activezi GPS-ul. Mai multe programe te vor ajuta sa descoperi bazele alergatului, vei descoperi o serie de exercitii pentru a pierde in greutate sau, pentru cei mai curajosi din fire, exista sfaturi pentru pregatirea unui semi-maraton. Fluxul de actualitati care ne aminteste intr-o anumita masura de Facebook ne permite sa intram in contact cu prietenii si sa descoperim ultimele noutati cu privire la Runtastic.

Samsung Health. Dupa cum ii indica si numele, Samsung Health este special conceputa pentru cei care folosesc un telefon Samsung. Mai mult decat o aplicatie de sport, Samsung Health este partenerul tau de sanatate, aliatul tau de pret. Aceasta aplicatie iti inregistreaza activitatile, iti inregistreaza numarul de mese consumate precum si nivelul de cofeina consumat. Datorita acestor optiuni vei reusi sa iti supraveghezi indeaproape regimul alimentar dar si greutatea. Nivelul de stres si somnul vor fi in egala masura analizate pentru ca aplicatia sa se asigure ca esti relaxat si odihnit. Samsung Health are grija de tine si necesita cel putin versiunea Android 5.0.

7 Minute Workout propune sedinte se fitness a cate sapte minute, compuse din 30 de secunde fiecare. Vei fi ghidat de comentarii audio, vei fi avertizat cand trebuie sa faci o pauza si cand trebuie sa reiei antrenamentul. Are o interfata simpla si aplicatia clasica este gratuita. Dar, pentru a debloca un plan de antrenament specific (fesieri, abdomen) trebuie sa platesti 1,99 euro.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?