Feluri în care poți purta salopeta de blugi

Ştii foarte bine deja că moda este o eternă reîntoarcere, nimic nu se pierde, totul se transformă. După reîntoarcerea în forţă a celebrilor adidaşi Stan Smith, a blugilor cu un model sau a pieselor vestimentare cu franjuri, nu e de mirare că alte piese vestimentare emblematice ale anilor 1980 sau 1990 precum salopeta revin în forţă.

Cum în acest sezon stilul vintage este mai mult ca niciodată de actualitate, salopeta a devenit un veritabil must have atunci când vorbim despre stilul anilor 1990.

În acest sezon, salopeta se vrea a fi casual, sexy sau chiar glamour în funcţie de stiluri şi de gusturi.

Iată trei idei de ţinute pentru a adopta salopeta cu pantaloni scurţi cu clasă, eleganţă şi stil.

Pentru un look casual. O salopetă din denim cu pantaloni scurţi arată minunat la un tricou în dungi, cu un stil navy. Combinaţia perfectă pentru cele mai frumoase ţinute. Alături de o pereche de bascheţi în tendinţe precum tenişii Converse vei obţine un look casual şi sportswear perfect.

Poţi schimba bluza în dungi cu un tricou alb simplu. Poţi fi sigură că şi aşa poţi face senzaţie.

Un look feminin şi glamour. Cine a spus că nu poţi fi feminină în salopetă? Poţi miza în acest caz pe o salopetă în nuanţe de denim deschis sau tip sarafan. Este ideală alături de un top fluid cu detalii transparente sau din dantelă. De purtat alături de o pereche de sandale cu toc seara pentru cel mai glamour look. Dar o poţi purta şi cu bascheţi pentru cel mai cool stil casual şic ziua.

Un total look denim. Salopeta de blugi arată minunat alături de o cămaşă fără mâneci tot din blugi. Alături de sandale cu toc în nuanţe de roşu vei obţine cel mai frumos look. Dacă vei descheia puţin cămaşa pentru a obţine un decolteu adânc vei fi cea mai sexy.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?