Filmele verii pentru copiii de 5-95 de ani

Pentru ca vom avea mereu un sulfet de copil si pentru ca vara este momentul ideal pentru cele mai frmoase momente petercute impreuna, iata care sunt filmele la care trebuie sa te uiti daca ai intre 5 si 95 de ani.

The Secret Life of Pets 2. Toata lumea este innebunita in fata animalelor domestice. Poate din acest motiv a avut prima parte un success nebun. Iar de la inceputul lunii iulie, animalele blanoase revin pe marele ecran. Un film adaptat mai ales celor intre 6 si 12 ani. Maz, Jack Russel, trebuie sa faca fata schimbarilor majore din viata sa atunci cand stapana sa se casatoreste si are un copil. Are crize de anxietate, dar din fericire pentru el, poate sa se bazeze pe prieteni care sunt acolo sa il ajute atat pe el, cat si pe copil.

Pachamama. Ideea filmului a luat nastere in mintea lui Juan Antin, acum 17 ani. Pachamama te invita la o calatorie unica care ridica problema, mai mult ca niciodata de actualitate a dezvoltarii sau cresterii, respectand mediul din jur. Tepulpaï si Naïra sunt doi mici indieni din Cordilieri care pleaca in urmarirea lui Pachamama, un totem protector al satului lor, confiscat de incasi.

Manou the Swift. Un film care ne vorbeste despre invatare si impartasire, in ciuda diferentelor. Valori importante de transmis copiilor nostri inca de la cele mai mici varste.

Toy Story 4. La peste 23 de ani de la aparitia primei parti si la aproape 9 ani dupa ultima, prietenii nostri Buzz Fulgerul si Woody revin pe marele ecran, spre marea incantare a celor mici, dar si mari.

Foarte multi au crezut ca Toy Story 3 marcheaza sfarsitul unei ere. Dar in realitate, era sfarsitul povestii lui Andy si Woody. Si la fel ca si in viata reala, orice sfarsit marcheaza un nou inceput. Se alatura gastii o noua jucarie, Forky, care marcheaza inceputul unei noi aventuri extraordinare.

Playmobil, filmul. Te-ai jucat si tu la Playmobil atunci cand erai mic? Nimic mai dragut deci decat sa vedem jucariile noastre preferate cum iau viata in noul film de animatie. Atunci cand fratele sau mai mic, Charlie, dispare in universul magic si animat playmobil, Marla, surioara sa se lanseaza intr-o cautare iesita din comun pentru a o gasi.

Dora and the lost city of gold. Cum ar fi sa te aventurezi alaturi de exploratoarea Dora, in cautarea cetati pierdute? Trailerul te va face cu siguranta sa vrei asta. Dora, jucata de catre Isabela Moner, isi cauta parinii, nimeni altii decat Eva Longoria si Michael Pena.

Regele Leu. Noul remake este foarte bine primit de catre public. Povestea este identica cu cea din desenul animat. Dar acest remake este pur si simplu extraordinar din toate punctele de vedere.

Lasă un răspuns