Galaxy S11: iată tot ce știm până în acest moment

Galaxy S11 este urmatorul smartphone din gama premium de la Samsung. Asteptat pentru inceputul anului 2020, se anunta deja drept cel mai reusit model al constructorului sud-coreean. In meniul viitorul flagship se afla un triplu/cvadruplu aparat foto, un aparat foto de 108 mpx, un ecran Infinity-O perforat si un design inspirat din telefoanele Note 10. Fisa tehnica, data lansarii, pret…iata cele mai recente informatii disponibile despre Galaxy S11.

Inspirat din trioul de succes Galaxy S10, Samsung ar putea lansa trei declinari ale lui Galaxy S11 la inceput de an 2020. Ne asteptam astfel la un Galaxy S11 standard, un Galaxy S11e (o versiune mai ieftina) si un Galaxy S11+, o versiune intr-un format mai mare.

Data lansarii si pret. Tinand cont de calendarul lansarilor obisnuite, Samsung ar trebui sa prezinte noul Galaxy S11 in februarie 2020. La fel ca si anul trecut, conferinta va avea loc in San Francisco. In ceea ce priveste pretul, ne putem astepta la un pret similar cu cel al lui Galaxy S10. Modelul standard urmeaza sa fie comercializat la un pret de 750 de euro in Europa. Modelul standard urmeaza sa fie vandut la un pret de plecare de aproximativ 900 de euro. S11+ va avea un pret de aproximativ 1000 de euro.

Ecran. Informatiile cu privire la S11 sunt inca rare. Conform zvonurilor, unele modele din gama ar fi dotate cu un ecran AMOLED cu o rata de refresh de 90 Hz sau 120 Hz. Ne imaginam ca aceasta functionalitate va fi rezervata pentru S11 si S11+, cele doua declinari cele mai premium.

Procesor, RAM si baterie. Fara prea mare surpriza, S11 va fi probabil alimentat de un SoC Snapdragon 865 de la Qualcomm. Modelele vandute pe piata europeana ar trebui sa se bazeze pe un SoC Exynos 9830 dezvoltat de Samsung. Ne asteptam sa regasim 12 GB RAM pe unele modele. In ceea ce priveste autonomia, se mizeaza pe integrarea unor baterii ce merg pana la 3000-4500 mAh.

Aparat foto. Samsung va miza si mai tare pe fotografie in cazul lui S11. Primele zvonuri vorbesc despre un aparat foto cvadruplu compus dintr-un modul principal de 108 mpx. Ar fi vorba de ISOCELL Bright XMX conceput in parteneriat cu Xiaomi, un senzor care propune o rezolutie echivalenta cu cea a unui aparat digital din gama premium. Acest modul foto va fi insotit de alte trei aparate foto printre care un senzor ToF.

Lasă un răspuns