Honor View 30 – 5G, ecran perforat și un aparat foto dublu în față, iată primele informații

Honor View 30 se dezvaluie incetul cu incetul. O prima poza cu noul smartphone a ajuns deja online, mai precis pe retelele sociale chinezesti. Regasim un ecran perforat in genul lui Galaxy S10+ si un aparat foto dublu in partea din fata, special conceput pentru selfies. Acest smartphone va fi compatibil 5G.

An de an, Honor dezvaluie un smartphone nou din gama View in jurul lunii decembrie. In ciuda sanctiunilor impuse de guvernul Trump, constructorul chinez nu se da batut si nu renunta la obiceiurile sale. Honor inca lucreaza la View 30, care in China va purta numele de V30, succesorul extrem de reusit a lui View 20. Era primul telefon la acea vreme cu ecranul perforat.

Honor View 30 – a aparut prima poza cu ecranul perforat similar cu cel al lui Galaxy S10+.
Fara prea mari surprize, Honor a decis sa mizeze inca o data pe un ecran perforat. O prima poza cu acest nou flagship a aparut deja pe Sina Weibo, reteaua sociala chinezeasca, in acest week-end. In aceata poza putem observa un ecran frumos fara margini si o perforatie destul de mare. Aceasta cavitate situata in coltul superior stanga gazduieste si un aparat foto dublu. View 30 este similar cu Galaxy S10+ a lui Samsung, si acesta fiind acoperit de o perforatie destul de mare. Se remarca si prezenta unui breton (marginea inferioara) mai fin decat in cazul lui View 20 si margini extrem de curbate.

In ceea ce priveste alte caracteristici, Honor View 30 este alimentat de un SoC Kirin 990, cu un procesor puternic, la fel ca in cazul lui Mate 30 si Mate 30 Pro. Conform unui interviu recent oferit de Zhao Ming, presedintele filialei, acest smartphone este compatibil cu reteaua 5G. Ceea ce nu este tocmai o surpriza. View 30 ar putea sa nu beneficieze de aplicatiile si serviciile Google printre care Play Store, in urma decretului lui Donald Trump. Oricum ar fi, ar trebui sa putem instala cu usurinta aplicatiile Google pe acest smartphone. Este si cazul lui Mate 30. Vom primi mai multe informatii cu siguranta in viitorul apropiat.

Asteptat sa fie dezvaluit intr-un viitor apropiat cu numele final de Honor View 30, acest nou smartphone este probabil dezvoltat anticipand ridicarea interdictiilor impuse de Huawei cu privire la pachetul Google Services.

Lasă un răspuns