Motorola Moto G7 Plus Review: echilibru aproape perfect

Ne place:
– designul original cu finisaje exemplare;
– performantele bune ;
– aparatul foto excelent ;
– autonomia buna si posibilitatea de reincarcare ultra rapida ;
– sunetul stereo Dolby Audio, incomparabil in cazul acestei game ;
– pretul extrem de atractiv;

Nu ne place:
– faptul ca ecranul putea fi mai bun;
– fotografii mediocre pe timp de noapte ;
– camera frontala este medie ;

Moto G7 Plus face parte din noua gama G7 prezentata de Motorola la inceput de februarie 2019. In aceasta gama compusa din patru modele ( G7, G7 Play, G7 Plus si G7 Play), Moto G Plus pare cel mai reusit model. Iata un review complet al acestui telefon.

Pret si data de lansare. Moto G7 Plus va fi disponibil pe piata incepand cu jumatatea lunii februarie – inceputul lunii martie si va costa aproximativ 329 de euro. La acest tarif, acest telefon se confrunta cu o concurenta feroce de pe piata, Hono si Xiaomi spre exemplu propun modele interesante in acest segment de pret. Insa Moto G7 Plus are numeroase argumente in favoarea sa.

Design. Motorola face parte din acele marci capabile sa isi insufle intreg ADN-ul in modelele propuse. Moto G7 Plus este un exemplu perfect in acest sens. De la prima vedere se recunoaste amprenta constructorului. G7 Plus seamana mult cu modelul G6 lansat la inceputul anului 2018. Insa, in cazul acestui model Motorola a lucrat la unele aspecte critice pentru utilizator, incepand cu marginile care inconjoara ecranul. Constructorul a optat pentru un breton in forma de picatura de apa si a redus destul de mult dimensiunea marginilor.

Liniile lui G7 Plus sunt mult mai rotunjite decat in cazul modelelor precedente. G7 Plus are un aspect mult mai elegant si mai calduros. Spatele din sticla 2,5 D are un aspect de telefon din gama premium in timp ce modulul foto uimeste datorita originalitatii sale. Impozant si rotund, acesta iese in evidenta. In partea de sus, cititorul de amprenta, aproape acoperit de logo, pare minuscul.

Motorola a facut unele alegeri tehnice interesante, in special in alegerea mufei jack, de 3,5mm si a portului USB-C (cele doua sunt plasate in partea de jos). Un port micro SD este in egala masura prezent, pe langa cele douaporturi nano-Sim (pe marginea superioara).

Pe partea dreapta Motorola a integrat butoanele on/off si volumul. Butonul de alimentare este lejer striat ceea ce ne permite sa nu il confundam cu butonul de volum.

Un ecran bun. Moto G7 Plus este echipat cu un ecran LCD TPS de 6,2 inchi botezat Max Vision. Acest lucru se traduce printr-un breton in forma de picatura de apa care vine cu doua avantaje – elegant din punct de vedere estetic si spatiu disponibil pentru a afisa notificarile.

Performante acceptabile. Moto G7 Plus, la un pret sub 360 de euro vine cu performante acceptabile. Este dotat cu un procesor Snapdragon 636 mediu. Dar este suficient de performant pentru a raspunde nevoilor a 99% din utilizatori. Cei 4GB Ram asigura o buna gestiune iar cei 64 GB de stocare sunt destul de confortabili.

Elegant, performant, orignal, reziztent si cel mai important, dotat cu un aparat foto excelent, Moto G7 reuseste sa atinga un echilibru aproape perfect.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?