MWC – cele mai așteptate 5 smartphone-uri

MWC debuteaza pe data de 24 februarie 2019 cu o serie de conferinte in paralel cu salonul inainte de deschiderea oficiala a portilor, prevazuta pentru data de 25 februarie, Luni. La ce trebuie sa ne asteptam anul acesta? Raspunsul in cele ce urmeaza.

La fel ca in fiecare an, MWC – Mobile World Congress – se va tine la Barcelona la sfarsitul lunii februarie. Evenimentul, rezervat profesionistilor din sector, incepe in realitate inainte cu cateva zile de deschiderea portilor in favoarea unor conferinte organizate de cei mai mari constructori. Esti curios sa afli care sunt cele mai asteptate cinci telefoane inteligente ale anului 2019?

Xiaomi Mi9. Xiaomi Mi9 a fost deja lansat pe date de 20 februarie 2019, cu cateva ore inainte de conferinta organizata de Samsung. Insa marca organizeaza o a doua conferinta, duminica, pentru a prezenta variantele europene ale acestui smartphone. Vom afla astfel primele informatii cu privire la acest smartphone accesibil tuturor buzunarelor. Ocazia pentru a afla si preturi oficiale in euro si toate detaliile privind procurarea acestuia.

Nokia 9 PureView. Nokia 9 PureView face parte din produsele cele mai asteptate ale salonului, datorita faptului ca este dotat cu cinci camere foto. O multiplicare a camerelor foto care ar putea aduce fotografia computationala intr-o noua era. Suntem curiosi cat de calitative sunt facute pozele. Vom afla acest raspuns cat de curand.

Huawei “Fold”. Prezentand primul smartphone pliabil de pe piata miercuri, 20 februarie, Samsung a deschis un nou capitol al industriei telefoanelor mobile. Huawei care isi dorea initial sa devanseze lansarea celor de la Samsung trebuie sa se multumeasca cu locul 2. Pentru moment nu se cunosc nici numele oficial al telefonului pliabil de la Huawei, nici detalii cu privire la design-ul acestuia. Stim doar ca va fi 5G si ca poate inlocui cu succes un PC.

Sony Xperia 1. Cu totii am crezut ca Sony va profita de aceasta editie a MWC de la Barcelona pentru a prezenta un Sony Xperia XZ4. Insa, urmatorul model al marcii se va numi pana la urma simplu, Xperia 1. In ciuda acestei alegeri, avansarile nu sunt deloc vizibile, desi ne-am fi asteptat la un progres. Sony alege un nou format alungit pentru acest nou model si propune o camera foto tripla. Ramane de vazut daca acest nou smartphone este cu adevarat mai bun decat predecesorii sai. Sony isi doreste sa ii ofere o experienta de exceptie utilizatorului insa pana in prezent a reusit doar partial acest lucru. Suntem deci curiosi ce ne rezerva acest nou model.

LG G8 ThinQ. Cei de la LG se afla intr-o situatie cel putin complicata. Insa merg inainte cu lansarea unui nou smartphone botezat LG G8 ThinQ. Acesta din urma va beneficia de un ecran Crystal Sound care va servi si drept difuzor si de un sistem audio DTS cu boombox integrat pentru basuri mai profunde si mai promitatoare. Acest smartphone va putea fi controlat de la distanta cu ajutorul unui dispozitiv.

Care din aceste cinci telefoane sunt preferatele voastre? De ce?

Faci un comentariu sau dai un răspuns?