Samsung Galaxy Tab S6 – data lansării, preț și alte zvonuri

Dupa lansarea recenta a lui Samsung Galaxy Tab S5e, ce ai spune daca ai descoperi noua editie, Galaxy Tab S6?

In aprilie 2019 Samsung lansa Samsung Galaxy Tab S5e, o versiune superioara a lui S4 si cu toate acestea mai ieftina. In timp ce asteptam sosirea iminenta a lui Galaxy Tab S5, care pare sa puna punct seriei e, zvonurile par sa confirme o noua Galaxy Tab S6.

Iata tot ce trebuie sa stim despre data lansarii, pret si caracteristicile versiunii Galaxy Tab S6.

Cand va fi lansata Galaxy Tab S6? Conform zvonurilor, Samsung isi va dezvalui noul model Galaxy Tab S6 pe data de 7 august la New York in timpul unui eveniment organizat cu scopul lansarii lui Galaxy Note 10. Se pare ca S6 se va dezvalui, incetul cu incetul, inainte cu cateva zile de evenimentul Unpacked.

Cat va costa Galaxy Tab S6? Chiar daca tableta S5e este mai abordabila la un pret de 449 de euro, S6 ar trebui sa aiba un cost mai ridicat. Pentru a va da o idee, la ora in care scriem aceste randuri, fratele mai mare al lui Galaxy Tab S4 se vinde la un pret de 599 de euro pe site-ul oficial Samsung.

Pariem ca Tab S6 va avea cam acelasi pret, daca nu va fi putin mai scumpa, ceea ce va face din ea o rivala pentru iPad Pro.

Cum va arata Samsung Galaxy Tab S6? Per ansamblu, Galaxy Tab S6 seamana cu tabletele deja existente lansate de Samsung. Cu toate acestea, bazandu-ne pe informatiile si imaginile publicate pe site-ul Android Headlines, ne dam seama ca gigantul sud-coreean a facut o serie de modificari.

Design. La prima vedere se pare ca tabelta se va declina in mai multe culori – albastru, gri si auriu/roz. Se remarca in egala masura o serie de schimbari pe partea dorsala cu prezenta unui modul cu doua camere foto.

Ecran. Ecranul lui Tab S6 va fi probabil un Super AMOLED de 10,5 inchi si va fi dotat cu un senzor de amprente digitale. Acesta din urma se afla pe partea laterala a lui S5e insa inca nu avem nicio informatie cu privire la plasarea acestuia in cazul lui Tab S6, Samsung ar putea sa il plaseze sub ecran cum a facut si in cazul lui S10.

Aparate foto. Cele doua obiective vor fi de 13 si de 5mpx din care una ultra unghi larg sau un senzor ToF pentru a captura o scena in 3D.

Samsung Galaxy Tab S6 va beneficia de 6GB RAM, de un spatiu de stocare de 126/256 GB si de o baterie de 6840 mAh. Procesorul va fi un Snapdragon 855 si va functiona sub Android 9 Pie.

Lasă un răspuns