The Upshaws, următoarea comedie familială de pe Netflix

Dupa Dad Stop Embarrassing Me, cu Jamie Foxx, Netflix ne propune in curand o noua comedie familiala, The Upshaws, care va aparea pe 12 mai.

Realizat de catre Regina Hicks si Wanda Sykes, acest serial se intereseaza cu privire la o familie de afro-americani din clasa muncitoare care traieste in Indiana si care infrunta dificultatile din viata de zi cu zi si care viseaza la o viata mai buna.

Mai precis, Bennie Upshaw, Mike Epps este un mecanic foarte bine intetionat, dar si cam nebun si cam excentric in acelasi timp. Face tot ce poate pentru a satisface nevoile familiie sale afro-americane din Indianapolis. Are grija cu sotia sa Regina, Kim Fields, de cele doua fete mai mici, Khali Daniya-Renee Spraggins si Journey Christine), de fiica lor mai mare (Jermelle Simon) si de fiul lor adolescent (Diamond Lyons) pe care l-a avut cu o alta (Gabrielle Dennis). Trebuie sa suporte de asemenea si sarcasmul cumnatei sale (Wanda Sykes) si nu prea are repere in viata.

Regina jongleaza cu cariera, pasiunile sale si rolul sau de mama. Si in ciuda tuturor dificultatilor, sunt hotarati sa reuseasca impreuna. Vor sa faca doar ce e mai bun in viata… dar le lipsesc instructiunile.

Si totusi, familia Upshaw este hotarata sa treaca peste dificultati si sa reuseasca impreuna.

Cei doi actori, Mike Epps si Wanda Skyes vor fi vedetele acestui serial comic de exceptie si unde vor veni cu talentul lor cu adevarat unic.

Epps este celebru pentru rolurile sale din Next Friday si continuarea sa, Friday After Next. A mai jucat si in All About Benjamins si Meet The Blacks. Si alaturi de Regina este si producator executiv la serial, ajutati si de Paga Hurwitz si Niles Kirchner.

Un serial care te va prinde si pe tine cu siguranta!

Lasă un răspuns