Ticăloși din serialele thriller ce au devenit celebri

Ce face un serial atat de irezistibil in ochii telespectatorilor? Un punct de vedere deranjant poate cu siguranta sa contribuie la calitatea adictiva a unui serial, creand o poveste plina de intrigi si de suspans si care permite rasturnari de situatie de-a dreptul surprinzatoare. Serialele in care crimele sunt vedeta mai degraba decat subiectul in sine al serialului (Mindhunter sau Luther) au o atractie ciudata in randul telespectatorilor. Spre exemplu, serialul You s-a bucurat de o popularitate enorma.

Hannibal. La 12 ani de la difuzare, Hannibal serialul (2013) a fost lansat avandu-l in rol principal pe Mads Mikkelsen. Cu acest serial actorul a debutat in televiziune si a fost extrem de apreciat de critici si de telespectatori. Trebuie sa mentionam faptul ca tinand cont de statutul de cult al filmului, punandu-l in scena pe Anthony Hopkins, serialul avea misiunea de a se ridica la inaltimea filmului.

Dexter. Un ucigas in serie care vaneaza ucigasii in serie…asa s-ar putea caracteriza in cateva cuvinte serialul Dexter. Al saptelea sezon al serialului a fost urmarit de numai putin de 6 milioane de fani pe saptamana.

You. Toata lumea vorbeste despre acest serial fenomen si, daca nu ai avut ocazia sa il urmaresti, serialul You difuzat de Netflix merita cu prisosinta sa fie urmarit. Acest serial care vorbeste despre un stalker care se transforma intr-un ucigas in serie provoaca dependenta. Garantat.

The Killer Speaks. Daca esti in cautarea unui discurs glacial iesit direct din gura unui criminal, nu cauta mai departe, The Killer Speaks este exact serialul de care ai nevoie.

The Fall. The Fall este un serial vazut prin ochii unui detectiv interpretat de catre Gillian Anderson si a unui ucigas in serie periculos interpretat de catre Jamie Dornan. Un serial britanic inovator pe care nu trebuie sa il ratezi sub nicio forma.

Dark Angel. Prima femeie ucigasa in serie din Regatul Unit este prezentata in acest mini-serial alcatuit din doua parti, serial in care rolul principal il interpreteaza Joanne Froggatt.

Mary-Ann Cotton. Un alt mini-serial, biografia celei care este cunoscuta drept femeia care isi otravea victimele in perioada victoriana, Mary-Ann Cotton. Se spune ca aceasta a ucis probabil 21 de persoane in acest mod, din care pe cei patru soti ai sai, pentru a beneficia de politele de asigurare.

Bates Motel. Bates Motel este un serial, un prolog al clasicului Psihoza a lui Hitchcock (1960), lansat in 2013 si urmareste relatia tensionata dintre Norman Bates si mama sa.

Aimable? Lansat in 2018, acest serial Netflix te va face sa traiesti povestea prin ochii unui ucigas in serie.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?