Top apariții Disney cele mai așteptate în 2021

Iata care sunt cele mai asteptate filme Disney ale anului 2021, filme blockbustere, filme de animatie fantastice si live-action malefice. Aparitiile Disney din acest an sunt cele mai asteptate pentru pasionati mai ales de cei Pixar si Marvel.

Raya and the Last Dragon. Noua eroina Disney ne duce intr-o lume imaginara, in regatul Kumandra. Singura, aceasta tanara foarte curajoasa pleaca in cautarea ultimului dragon pentru a restaura armonia din tara sa, divizata la ora actuala.

Black Widow. Cel mai asteptat stand-alone de la Marvel cu Scarlett Johansson in rolul celebrei Black Widow, trebuia sa apara in 2020 dar a fost amanat de cateva ori din cauza crizei sanitare. Unii abia asteapta sa o descopere pe fosta Avenger care a fost in trecut spioana si care merge in Rusia pentru a se confrunta cu trecutul sau.

Cruella. Cu pasiunea sa pentru blana si cu rasul sau demonic, este unul din cele mai rele, dar si cele mai carismatice personaje Disney. Emma Stone va fi Cruella in tinerete iar povestea se deruleaza in anii ’80 intr-o ambianta mai punk la anitpozi fata de desenul animat din 1961.

Luca. Intre plimbarile pe scooter si degustarea celor mai cremoase inghetate, Luca traieste alaturi de cel mai bun prieten al sau cea mai frumoasa vara intr-un oras de pe coasta Rivierei. Dar, cei doi sunt departe de a fi cei mai obisnuiti adolescenti. Au un secret foarte bine pastrat- sunt monstri marini.

Jungle Cruise. Vizitatorii sunt imbarcati aici la bordul unui vapor care ii duce intr-o jungla populata cu bestii salbatice si un popor indigen ostil. Un decor luxuriant, o atmosfera exotica si un sentiment de pericol.

Eternals. Filmul este centrat pe Eternals, adica o rasa de extraterestri nemuritori care protejeaza umanitatea de fortele raului, punandu-i in valoare pe Angelina Jolie si pe Gemma Chan.

Lasă un răspuns