Tot ce trebuie să știi despre sezonul 4 al serialului The Handmaid’s Tale

Se pare ca Gilead se va reintoarce si asta cat de curand spre mare bucurie a fanilor din intreaga lume. Fanii serialului au de ce sa fie fericiti: este oficial, serialul The Handmaid’s sale va beneficia de un sezon cu numarul 4. Sezonul 3 al serialului nu este inca terminat dar Hulu a anuntat deja ca va exista o continuare, un sezon cu numarul 4. Cosmarul distopic nu pare sa se incheie atat de devreme.

Ce se va intampla cu Nick? Va reusi June sa scape? Va reusi familia Waterford sa o recupereze pe Nichole? Exista o multime de intrebari la care un nou sezon va trebui sa raspunda si inca sezonul 3 nici macar nu s-a incheiat. Casting, data difuzarii, synopsis, iata tot ce trebuie sa stii despre szonul 4 al serialului The Handmaid’s Tale.

Sezonul 4 al serialului a fost confirmat. Este vestea buna a saptamanii. Hulu a confirmat sezonul 4 al serialului Handmaid’s Tale. Informatia a ajuns la noi vineri ceea ce inseamna ca filmarile acestui nou sezon nu au inceput inca. Ceea ce inseamna ca mai avem de asteptat putin inainte ca acesta sa fie difuzat. Mai ales ca szonul 3 inca este in plina difuzare pe Hulu. Mai exista inca trei episoade de urmarit din acest sezon 3.

Ce personaj va reveni in noul sezon al serialului The Handmaid’s Tale?
Fara sa stim inca cum se va termina sezonul 3 este destul de dfiicil sa afirmam cine va face parte din cast-ul noului sezon. Nu stim inca daca este vorba despre un personaj major care va muri la final sau despre un personaj secundar. Cu toate acestea, este foarte probabil ca principalii actori sa revina. Ceea ce inseamna ca tensiunile dintre June, Serena si Fred sunt inca prezente in acest nou sezon al serialului The Handmaid’s Tale. Sa ne amintim faptul ca serialul a fost difuzat pentru prima data in Europa in 2017. De atunci, serialul a fost recompensat cu 11 premii Emy si cu un Golden Globe pentru cel mai bun serial dramatic. Elisabeth Moss, actrita principala, a primit si ea o multime de premii pentru rolul sau printre care un Glob de Aur pentru cea mai bun actrita intr-un rol dramatic. Actualul sezon se va incheia pe data de 14 august.

Handmaid’s Tale este bazat pe romanul omonim scris de catre canadiana Margaret Atwood si urmareste o societate distopica – Gilead –aflata pe teritoriul celei care a purtat numele de Statele Unite ale Americii. Din distributia serialului fac parte actori precum Elizabeth Moss, Joseph Fiennes, Yvonne Strahovski, Alexis Bledel, Madeline Brewer, Ann Dowd, O.T. Fagbenle, Max Minghella si Samira Wiley.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?